Friday		
8:30 AM	Registration, Coffee and Refreshments	
Session	4: Cl and Governance	
Chair: Daniel Susser (Cornell University)		
9:30 AM	Future-Proofing the City: A Human Rights-Based Approach to the Governance of Algorithmic, Biometric, and Smart City Technologies (use case)	
	Anna Artyushina (Toronto Metropolitan University), Alina Wernick (University of Helsinki)	
9:40 AM	Reconciling Polycentric Governance via Data Protection Addenda	
	Madelyn Sanfilippo (University of Illinois at Urbana-Champaign)	
9:50 AM	Discussion (10 mins)	
	CI Community Feedback session #1	
	Chair: Argyri Panezi (UNB Law)	
10:00 AM	Digital Redlining: Redlining in a New Era	
	Kyra Abrams (University of Illinois at Urbana-Champaign)	
	Using Contextual Integrity to explore privacy perceptions of low-SES users	
	Sana Maqsood (York University)	
	Choice Architecture and Contextual Integrity in Privacy Decision Making	
	Lauren Ministero (The MITRE Corporation), Jonas Ludwig (Tel Aviv University)	
10:10 AM	Feedback (10 mins)	
Session	5: CI and Health	
Chair: Madelyn Sanfillipo (University of Illinois at Urbana-Champaign)		
10:25 AM	Remote Healthcare Technology Use Cases and the Contextual Integrity of Older Adult User Privacy (use-case)	
	Daniela Napoli (Carleton University), Sonia Chiasson (Carleton University)	

10:35 AM	Applying Contextual Integrity to the Development of Polypharmacy Indicators in Canada
	Pierre-Luc Déziel (Université Laval), Sylvain Auclair (Université Laval), Caroline Sirois (Faculty of Medicine, Université Laval), Richard Khoury (Université Laval)
10:50 AM	A Fair Balance: Health data protection and the promotion of health data for research purposes
	Irith Kist (Netherlands Cancer Institute and Leiden University)
11:05 AM	Discussion (15 mins)
11:20 AM	Break (20 min)
Session 6: CI, Applications and Methods	
	rsten Martin (Notre Dame)
11:40 AM	Automating GKC-CI Privacy Policy Annotations with LLMs
	Jake Chanenson (University of Chicago), Madison Pickering (University of Chicago), Noah Apthorpe (Colgate University)
11:55 AM	Applying Contextual Integrity to Elicit Acceptance towards COVID Mitigation Mobile Applications in the US
	Yuanyuan Feng (University of Vermont) ,Brad Stenger (University of Vermont)
12:10 PM	Contextual Integrity in the context of wearables: an experiment
	August Bourgeus (imec-SMIT-VUB), Laurens Vandercruysse (imec-SMIT-VUB), Nanouk Verhulst (imec-SMIT-VUB)
12:25 PM	Discussion (15 mins)
12:40 PM	Lunch
CI Community Feedback session	
Session	7: CI and Norms
Chair: Ignacio Cofone (McGill Univerity)	
2:10 PM	Privacy Mini-Publics: A Deliberative Democratic Approach to Understanding Informational Norms
	Daniel Susser (Cornell University), Matteo Bonotti (Monash University)
2:25 PM	Adaptively Regulating Privacy as Contextual Integrity
	 Sebastian Benthall (New York University), Ido Sivan-Sevilla (University of Maryland)

2:40 PM	Discussion (10 mins)	
2:50 PM	Break (20 min)	
Session 8:CI, DP and other Privacy methods		
	oah Apthorpe (Colgate University)	
3:10 PM	When PETs misbehave: A Contextual Integrity analysis	
	Ero Balsa (Cornell Tech), Yan Shvartzshnaider (York University)	
3:25 PM	The Five Safes as a Privacy Context	
	James Bailie (Harvard University), Ruobin Gong (Rutgers University)	
3:35 PM	Discussion (10 mins)	
3:55 PM	Break (20 min)	
Session 9: CI, Tracking and AdTech Chair: Sana Magsood (York University)		
4:15 PM		
	Sara Geoghegan (Electronic Privacy Information Center)	
4:25 PM	First-Party vs Third-Party Privacy	
	Benjamin Laufer (Cornell Tech), Ahana Datta (University College London)	
4:35 PM	Discussion (10 mins)	
4:55 PM	Open Mic and Final Remarks: What have we learned?	
5:25 PM	Wrap up	